lauantai 12. maaliskuuta 2011

Kevät saa tulla..

.. meillä on kohta kaikki siivottu!



Tällä laitteella on sohvat, patjat, vaatekaapit ja kylpyhuone jo käyty läpi ja tänään jatketaan keittiössä sekä seiniä pesten. Verhotkin "uusin" tällä.
Sitten ei puutukaan enää kuin loppumaalaus- tapetointi-innostus. Tai ei se innosta ole kiinni vaan että järjestää ajan.

Parveke on ihan kamala ja sitä todella pitäisi alkaa laittaa, kohta on ne päivät kun takki päällä voi juoda siellä kahvia ;)

Tehdäänkö teillä kevätsiivousta?
Vastanneiden kesken arvon ison näytepullon MPD- yleispesuainetta, jota meillä käytetään kaikkeen!


9 kommenttia:

  1. Ikkunanpesua jne. perusjuttua. :)

    VastaaPoista
  2. Ootko siekin Kärcherin testiryhmässä? :)

    VastaaPoista
  3. Siina: mieheni suvussa onneksi ikkunanpesu on miesten hommaa mut kevätaurinko pakottaa joskus ite tekemään kun ei kerkeä odotella.. Sarita: testiryhmä?

    VastaaPoista
  4. Kyllä tarttis kevätsiivous tehdä... Ikkunat tietenkin ekana, ne on kaameen näköset näin auringonpaisteessa. ;P Kaikki kaapitkin kaipais siivousta... kun vaan jostain sais sen innostuksen aloittaa... Tollasta höyrypesuria oon mäkin kattellu, kun toi sohva kaipais pesua. Tuliko tolla hyvää jälkeä? Tarviiko siinä pesuainetta ollenkaan? Jääkö esim sohva ja sänky kosteeksi pesun jälkeen?

    VastaaPoista
  5. Suski: suosittelen vuokraamaan höyryimurin jossa tosiaan imuri samassa.. täältä ei sellaista löytynyt mut siel suures maailmas varmasti on. laitin vain tea treetä veteen, kylppäriin meidän mpd- pesuainetta lisäksi. tykkään tästäkin. vielä yritän tunnin jaksaa sillä höyrytä :D nyt menossa vierashuoneen seinät... (illalla pestiin patja, yöksi oli kuivunut)

    VastaaPoista
  6. Matias ilmoitti meidät/päästiin johonkin Kärcherin testiryhmään ja tänään tuli kaks konetta postissa testiin.. Saadaan ne sitte puoleen hintaan jos halutaan ostaa. Toisella voi pestä jopa ikkunat!

    VastaaPoista
  7. Palaan asiaan lauantaina kun palaan Kuopion messuilta!

    VastaaPoista
  8. Mitä, mitä!! Voitinko mä?? Kivaa!! :)

    VastaaPoista