sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Detoxilla mennään



Ihanat ystävät käymässä viikonloppuna ja mitkä herkuttelut meillä taas olikaan :)
Tilanteen karmea todellisuus iski vastaan viimeistään viime yönä painajaisessani (liian karua kerrottavaa julkisesti) joten nyt kovat keinot kuriin. Detoxihan ei ole mikään laihdutuskeino vaan elimistön puhdistaminen terveellisen ravinnon avulla kaikesta "myrkyistä", mutta se on oiva tapa myöskin laittaa ruotuun hullut ruokailutavat. ;) Olen tehnyt vastaavan kuurin kaksi kertaa aikaisemminkin joten tiedän mitä tuleman pitää. Raikas, ihana olo ja särkyjen vähentyminen. Mitäs sitä muuta toivoisikaan!

Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

  1. Kiitos, ihanat ystävämme!! Herkuteltua tosiaan tuli, nams! Nyt jatkan karppausta uusin innoin! :) Miten sä toteutat ton detox-kuurin ja kuinka pitkä se on? Halaukset! <3

    VastaaPoista
  2. Viikon oon sillä ja teen sen ruoalla. Aloe Vera, Pomesteen, Fields of Greens, Omegat ja sitten salaatit, hedelmät, pähkinöitä, manteleita ja muita sellaisia. Avokadoa menee ja koska mulla on fyysistä työtäkin samaan aikaan, syön kalaa joka päivä. Vettä ja vihreää teetä reippaasti. Laitan sulle maililla tarkemmin ohjeet, samoin muillekin jotka haluaa keventää elimistönsä lisäaine-kuona taakkaa :)

    VastaaPoista
  3. Puhtaus on puoli ruokaa....
    Oma kevät-inspiraationi tulee suoraan pellaveena-blogista, joka katsastetaan joka aamu!Sisustusta ja hyvää ruokaa! N.s Päivän teksti... ;-)

    VastaaPoista