perjantai 27. elokuuta 2010

Home sweet home...




kertomus etenee. Aika uskomatonta. Miten tänä päivänä suhtaudutaan vielä niin ylimielisesti homeongelmiin... Meillä marraskuussa aloitetusta episodista tuli näinä päivinä liikahdus eteenpäin, mutten vieläkään uskalla ihan riemuita. Kiitos isälle, jota ilman ei tapahtuisi vielä puoleen vuoteen mitään varmaankaan...


Keittiöön on tehty uusi kulku olohuoneesta, mite ihmees tämä pohja olikin tehty näin hulluksi? Viikonloppuna puretaan kaapistoja sekä tehdään seiniä. Tänään pidän kauneusiltaa Loviisassa ja huomenna opiskelen huippukouluttajan johdolla Vantaalla. Välissä aion ehtiä ystävälleni yöksi <3 Harmillista kun vieläkin flunssaa.


Kiirettä pitää mutta niinhän se kuuluukin. Veljeni häihin 5 viikkoa... Sitä ennen oman keittiön laitto, parit ystävien käynnit, käynti Salossa ja Habitare-messuilla ja työkeikalla Helsingissä ja koulussa yksi viikonloppu ja.. :D

M

4 kommenttia:

  1. No vähänks se on kiireiseksi alkanut :D

    VastaaPoista
  2. Se on melkeinpä niin että jos ei ihminen ole itse (tai kukaan läheinen) kokenu homeen aiheuttamaa sairastumista, niin eipä sitä osata tosissaan juuri ottaa...kumma kyllä, vaikka homeen haitoista on nykyään tietoakin.

    Teillähän alkaa tapahtua, uusi oviaukko on jo, ja mitä muuta tuleekaan... Ja sä olet reipas ja ehdit joka paikkaan... ;) Pipsa sanoi että sillä on ikävä sen poikaystävää... ja meilläkin on ikävä teitä... Haleja ja tsemppiä remontin keskelle!! :)

    VastaaPoista
  3. Tuo home on kyllä ikävä juttu. Itse juuri sitä pelkään, kun omakotitaloja ollaan katseltu. Voiko kuntotarkastukseen todella luottaa?

    VastaaPoista
  4. Joo kiirettä pitää, tervetuloa talkoisiin :D Sarppa: kuntotarkastajathan eivät ota mitään vastuuta eivätkä ole ammattilaisia välttämättä, toisin kuin luullaan. Itse menisimme vain homekoirien kanssa tekemään lopullista tarkastusta ennen kaupan tekoa. Meillä on ollut huonoa tuuria homeen kanssa ja useamman vuoden. Olkaa kaikki tämän myrkyn kanssa varovaisia.

    VastaaPoista