keskiviikko 19. toukokuuta 2010

(Kuva lainattu netistä)

Tänään saamme ison vanhan kaapin keittiöön ja alkaa ihan oikeasti keittiömme suunnittelu, lopultakin. Oikeastaanhan tämä on aika viisas tapa remontoida kun asuu ensin asunnossa melkein puolitoista vuotta ja toteaa miten mikään ei toimi! ;)

Suunnittelen myös kahta muuta keittiötä samaan aikaan. Kaikki kolme ovat suunnattoman erilaiset, kaikista pitää tulla toimivat ja oman tyylinsä huippuyksilöt. Haastavaa!

Ja nyt lähdetään Pörrin kanssa hierojalle...
M

3 kommenttia:

  1. Ihana kuva! Laita kaapistakin kuvia! Onko oma suunnitelma jo valmis? Miulla alkaa olla jo aika kohdillaan.. Yritin sinne kans tunkea mummin vanhaa perintökaappia mutta päädyin siihen että laitan se ateljeen puolelle pienine laatikoineen miuta ilahduttamaan ja maalausvälineitä pitämään. Kaappi on vielä porukoiden kellarissa ja odottaa tänne pääsyä peräkärryllä tai pakettiautolla. :)

    VastaaPoista
  2. No mehän oltais tulossa täältä ja tuotais kaappi mut meillä ei ole vetokoukkua autossa ;/ Kaappi on olohuoneen nurkassa odottamassa, kahtena osanakin vielä.Suunnitelmat on jääkaapin ja hellan valintaa vaille valmiit!

    VastaaPoista
  3. Oi, tahtoo nähdä kaapin ja suunnitelmat ja kaikki!! ;)

    VastaaPoista