tiistai 19. toukokuuta 2009

Samaa näköä


Molemmat pörrössä...
Pörri pääsee parturiin vasta viikon päästä, on se niin hassun näköinen nyt. Pitänee valita lenkkireitit metsästä tai metsästä ettei tartte koiran ja emännän hävetä.
Ihanasti on lämmennyt, eilen olin puutarhahommissakin hetkisen.
Huomenna sataa, sen tuntee luissa ja lihassa, niinkuin muutkin mummot (huokaus). Viime viikolla oli äiti, veli ja serkku miehensä kanssa kylässä ja nyt tuntuu kummalle kun ei ole ketään; onneksi E ystävä piipahti eilen ilalla tekemään yhteistä helmitilausta! Ihan vaan lukkoja tilailin ja ehkä jotain muuta, mutta hyvin pientä vaan ;)
Olen tällä viikolla töiden lomassa kysellyt liukuovi-tarjouksia, hyvin ovat hinnoissaan, mutta olishan se siisti ja helppo - saatiin hyvä idea eteiseen, kiitos P!
Oli kiva kun kymmenkunta ystävää laitti sähköpostilla tai puhelimella viestiä että he lukevat tätä blogia, kivempi kirjoitellakin.
Meillä alkaa salin pihan istutustalkoot huomenna ja odotan sitä innolla. Kun mun nyt vaan annettais laittaa nää sormet multaan... Mukavaa viikkoa kaikille!
M

5 kommenttia:

  1. onko tuossa pörrin kuonon edessä siili? ei sitten Pörri haistellut sitä?

    VastaaPoista
  2. ei Pörri sitten haistellut tuota siiliä?????

    VastaaPoista
  3. olishan Pörri tietysti tahtonut leikkiä siilin kanssa mutta me oltiin niin julmia ja sanottiin ei!

    VastaaPoista
  4. korviini kantautu vähän eri juttua kun "pieni tilaus"..ootan innolla, että näen siun luomuksia noista "muutamista" helmistä!

    ps.pörrillä on mukava kaveri näköjään ollut ja te ilkeästi kieltäny,phah!

    VastaaPoista
  5. Olet saanut valitettavasti väärää tietoa, ne oli ihan pieniä helmiä ;) ;) ;)

    VastaaPoista