tiistai 3. maaliskuuta 2009

Don Carlos Tampereella


Yllä oleva kuva ja teksti Maaliskuun Gloriasta 2009


Käytiin katsomassa sunnuntaina "omaisten" kenraali.
En uskalla sen suurempaa arvostelua laittaa että pysyy väleissä appeni kanssa, joka laulaa tässä oopperassa. Verdi ei ehkä ole suosikki säveltäjäni mutta tämä oli kyllä kuulemisen ja ennenkaikkea näkemisen arvoinen. Lavastus oli todella hienoa jälkeä ja samaa mieltä näyttää olevan tämä Glorian kirjoittajakin.




Perjantai, lauantai olin yhdessä Mieheni veljien vaimojen kanssa hummaamassa Helsingissä. Mm. söimme italialaisessa ravintolassa La Famiglio parasta ruokaa naismuistiin. Saunoimme hotellin näköalasaunassa ja rohkeimmat kävivät myös uimassa. Special- kiitos J ja A-K! Ensi kerralla toivottavasti loputkin pääsee mukaan!

Vietimme mukavat päivät myös Mieheni kanssa ystäviemme luona Tampereella. Oopperan jälkeen kävimme yhdessä syömässä Panimoravintola Plevnassa. Sitäkin kehtaa suositella. Aivan huippu oli savuolut ja lammasmakkarat.

Maanantaina olin Kadus- hiusvärikoulutuksessa Helsingissä haistelemassa uusia tuulia, kevään trendejä... Pitänee huomisilta varata oman tukan värjäämiseen! Edelleen selkeitä linjoja, murrettuja värejä, luonnollisuutta mutta "se jokin juju" pitää olla.

Tällaista tällä kertaa tänne Etelä-Karjalaan.
Voikaa hyvin.


1 kommentti:

  1. Heippa!

    Sitä on palattu lomalta toivottavasti nautit ja varmasti kuvista päätellen.Pääsetkö käymään pikapuolin Röytyssä olisi sulle muutama juttu.

    Ai niin Torstaina on jalkahoito ilta klo.17.00 myös iltapalaa olet tervetullut ota ystävkin mukaan.
    Terkut Mia

    VastaaPoista